Salı, Ağustos 03, 2010

Dualarımız Minik Padma ile...

Pazar günü aldığımız üzücü haberle sarsıldık. Macaristan'dan Radha Krişna Prabhu gönderdiği mailde Gaura Sakti Prabhu ve Adi Radhika Mataji'nin yeni doğan kızları Padma'nın kalp damarlarının yerinin ters olması nedeniyle pazartesi günü ameliyat olacağı yazıyordu. Doktorlar Padma'nın doğumununun 14. saatinde durumun farkına vararak minik Padma'yı hemen kardiyoloji bölümüne sevk ederek makineye bağlamışlar.
Guru Maharaj Sivaram Swami hastanede minik Padma'yı ziyaret etmiş. Krişna Vadisi ve Dünya'nın dört bir yanında adananlar Padma için dualar ettiler, oruç tuttular ve kirtanlar yaptılar. Biz de Padma'nın iyileşmesi için tüm samimiyetimizle bu zincire katıldık.

Bugün aldığımız haberler sevindirici idi. 8 saat süren ameliyat gayet başarılı geçmiş ve minik Padma şu anda 48 saat sürecek yoğun bakım ünitesinde kontrol altında. Damarlar normal yerine oturtulmuş durumda. Şimdi minik bedeninin vereceği tepki bekleniyor. Kritik süreç devam ediyor fakat eğer bir terslik olmazsa yarın  minik Padma yoğun bakımdan çıakacak ve eğer herşey yolunda giderse 2 hafta sonra da hastaneden çıkacak. Dualarımız sizinle sevgili dostlarımız!

Hiç yorum yok: